Ratas

Runoilija ÄänetönKaiku

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailma on kaunis, niin kaunis että se on julmuutta.
 

Oli aikoja,
Jolloin halusin olla jotain suurempaa.

Oli aikoja,
Jolloin luulin olevani kaiken keskipiste.

Sitten tajusin,
Että unelmani ovat illuutiota.
Ei mitään sen enempää,
Ei mitään sen vähempää.

Tajusin,
Että olin vain yksi ratas muiden joukossa,
Tässä loppumatomassa maailmassa.

En ole mitään enempää kuin sinäkään,
Joten älä ole surullinen,
Sillä koko maailma odottaa sinua.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot