Nimetön

Runoilija ÄänetönKaiku

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailma on kaunis, niin kaunis että se on julmuutta.
 

Siivet sain enkelin,
maahan pudonneen,
ei hän niitä tarvinnut,
kun eivät portit taivaan enään auenneet.

Kuka minä olen sinua kieltämään?
Kuka minä olen sinua uhmaamaan?
En kukaan,
sillä jos olisin joku,
vastustaisin sinua.

Tätä pidin mielessä,
vaikka tiesinkin olevani joku.

Minä olen minä,
Sitä et voi minulta viedä,
Et edes silloin,
Kun päätät tuomiostani.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot