Ruusut Punaiset

Runoilija ÄänetönKaiku

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailma on kaunis, niin kaunis että se on julmuutta.
 

Veriset ruusun nuput,
Poimin äitimaasta.

Sillä sinä päivänä kun ne kukkisivat,
Sydämmeni vuotaisi verta.

Yhä käteni vereen tahritut,
Levittävät tuskaa ja surua,
Vailla rakkautta.

Milloin sen unohdin,
Tuon Kauneuden,
Joka kätketty on ruusuun punaiseen?

Nyt näen vain punaisen,
Käsissäni verisissä,
Ilman rakkautta,
Ilman Kauneutta.

Tänään tätä maata kynnän,
Jospa huomenna sen myönnän,
Ettei se ollut sen arvoista.

Kasvatankin Ruusuja,
Mustia ja Valkoisia.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot