Karkkikauppa

Runoilija Poronkives

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2011
Viimeksi paikalla: 25.2.2018 20:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitoksia näistä vuosista, jatkan tunteettomuuttani jossain muualla. <3
 

Ne useat kerrat olen kertonut rakastavani sinua.
mutta nyt alan huomata,
en uskokaan edes osaavani sitä tehdä,
tiedä osaako sitä kukaan.
Kun sitä tarkemmin ajattelee,
kyseessä on vain mielihalu.
Olen kuin poika karkkikaupassa,
ja yksinkertaisimmillaan sä oot se sininen ufokarkki.
Valitettavasti, juuri nyt, en muuta haluaisikaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot