Haavekuvia

Runoilija Poronkives

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2011
Viimeksi paikalla: 25.2.2018 20:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitoksia näistä vuosista, jatkan tunteettomuuttani jossain muualla. <3
 

Jos antaisit minulle kaikkesi
En koskaan sinua satuttaisi
Ei pahat kielet sinua loukkaisi.
Sohvalla maatessamme katsoisin sinua
elokuvan sijasta.
Illalla nukkumaanmennessä
haistaisin hiuksiesi tuoksun.
Ei kaikki täydellistä olisi koskaan,
mutta sinut suututettuani,
en voisi nukkua
ennen kun olen pyytänyt anteeksi.
Ymmärrätkö nyt.
Et sä voi tietää miltä minusta tuntuu
nähdä sinut jonkun toisen kanssa,
kuinka hän heittelee sydäntäsi ympäriinsä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot