Ässä hihasta.

Runoilija Poronkives

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2011
Viimeksi paikalla: 25.2.2018 20:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitoksia näistä vuosista, jatkan tunteettomuuttani jossain muualla. <3
 

Menen tuntemattomilla vesillä.
Ei sinuun mikään muukaan ole tähän asti toiminut,
niin mitä menetettävää mulla enää on?
Lupasin olla täysin rehellinen sulle,
vaikka se tuntuu ihan suunnattoman oudolta.
Mä en oo kellekään koskaan täysin rehellinen,
ehkä kaikista vähiten itselleni,
ja muutenkin maailman varautunein ja varovaisin ihminen.
Mutta kuten sanoin, ei mulla oo mitää menetettävää.
Mennää tällä nyt, ei tää enempää vituiks voi mennä.
Tää on se viimeinen säästelty pokemon-kortti.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot