Alku

Runoilija Poronkives

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2011
Viimeksi paikalla: 25.2.2018 20:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitoksia näistä vuosista, jatkan tunteettomuuttani jossain muualla. <3
 

Vuosia sitten. Järvenrannassa. Tihkusateessa.
Muut kotiin nukkumaan mennyt jo on.
En edes sinua tunne,
silti halaat minua tiukemmin kuin kukaan koskaan.
Vuodatat kyyneleitä.
Sinuakin kylmää tämä vuosisadan tuuli.
Haistan hiuksiesi tuoksun.
Ennen tätä luulin, että rakkaus on jotain muuta.
Normaalisti sanoisin, että mennään autoon lämmittelemään,
mutta nyt en saa sanaakaan suustani,
vaikka olemme jo tunteja vain olleet.
Koitan kuiskata "olen pahoillani".
En edes tiedä mistä,
mutta sen tiedän että sinua on satutettu.
Luulin että sydämeni olisi jo teflonia,
mutta sinä iltana siihen tartuit.
Humalainen, outo, kiehtova, ja hauras tyttö.
Sinä onnistuit rikkomaan kaikki vaivalla rakennetut muurini.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot