Huoleton

Runoilija Poronkives

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2011
Viimeksi paikalla: 25.2.2018 20:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitoksia näistä vuosista, jatkan tunteettomuuttani jossain muualla. <3
 

Kuumin päivä kesässä,
sä oot ollu rannalla tyttöjen kanssa.
Lähdit silti mukaani.
Olet sellaisella erilaisella tavalla kaunis,
päivän hionneena,
tukkasi menee sekaisin, kun auton ikkuna on auki.
Koitat pidellä niitä, ja mä nauran sille.

Olet täysin hurmaava.

Lauon tyhmiä juttujani
sä naurat niille ääneen.
Tiedän että tätä ei jatku kauaa.
Näitä, keltaisia päiviä, ei meille liikaa jaeta.
Silti esitän tietämätöntä,
haluan sun olevan huoleton,
"osaan tän protonin biisin ulkoo",
muuta sinun ei tarvitse tietää.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot