Mielihaluja

Runoilija Poronkives

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2011
Viimeksi paikalla: 25.2.2018 20:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitoksia näistä vuosista, jatkan tunteettomuuttani jossain muualla. <3
 

Minulla on vikani, niin on sinullakin.
Joskus mietittii kavereitten kanssa,
että ketää ei pitäisi nostaa alustalle.
Vaikka olisit mun ykkösvalinta,
mä tiän, ettei pitäisi niin tehdä sinullekaan.

Haluan sinut, mutta en ole varma haluanko sinua nyt,
vai sen sinun, jota olit jokus aikanaan.
Olen taitava kultaamaan muistoja,
ja sä teit kipeimmät niistä, mutta oli meillä hetkemme,
ilman niitä, ei olisi niitä kipeitäkään tullut.

Kuitenkin pelkään, että et ole enää se jonka haluan,
ehkä se muuttuu, kun opin tuntemaan uuden sinun,
tai ehkä opin tuntemaan uuden sinun, ja en pidäkään siitä.
Nyt kun olen kertonut haluavani sinut,
mitä mä silloin kerron sinulle.. ..tai oikeastaan itselleni.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot