Jäähdyttelyä

Runoilija Poronkives

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2011
Viimeksi paikalla: 25.2.2018 20:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitoksia näistä vuosista, jatkan tunteettomuuttani jossain muualla. <3
 

En kirjoita tätä, koska rakastan.
En vaikka melkein joka yö vierailet unissani.
Vaikka ihoni ei muiden kosketusta kaipaisikaan.
En vaikka elämä näytti kauniimmalta kanssasi.
Vaikka suudelmasi maistui aina unelmille.
Ja vaikka minut murskasitkin,
en voi edes tahtoessani
ajatella sinusta pahaa.
En tätä siksi kirjoita.
Kirjoitan tämän koska se on ohi.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot