sen-su-el-li

Runoilija ollimolli

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.2.2011
Viimeksi paikalla: 14.5.2016 9:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ja niin
Minä
Sinua katsoin
Syvälle
Syntisiin silmiin
Sensuelli
Sekopää
Ei vittu
Mulla
Jäätyy
Pää
Silmäsi
Niin sinertää
Mun sisällä
Perhoset
Nää
Ei saatana
En uskalla ees hengittää
Sen
Su
Elli
Miks jäätyy pää
Etkö
Edes
Perhosia
Nää
Mun sydämestä
Kaikuu tää
Iske silmää
Ja ikuisesti jää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aikamoinen ylistys Ellille. Vautsi :)

Virvatulta ja muutakin hyvää. Että osasit viedä tunnelman tulille!

tyylikäs

pidin todella paljon

Aivan mahtava! Nyt iski ja syvälle, hemmetin hyvää tekstiä huhhuh. :D Melkeen veti sanattomaksi.

Voimakas vaikutus näköjään,
kun täytyy tuota tunnetta kirosanoin tehostaa.

No nyt on Elli pistänyt Olli-pojan sytämen sekaisin!

Ei saatana, mullakin jäätyy pää;)

Mainio, hyvä runo

Onpa jännä!

Oijoi tää on hyvä. Kolahtaa.

 

Käyttäjän kaikki runot