Nimetön

Runoilija ollimolli

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.2.2011
Viimeksi paikalla: 14.5.2016 9:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hento olento

Hänen silmäluomiensa alla
Läikkyi meri
Alistettuna kahlein

Jokainen suolainen
Jokainen helmeilevä

Kimmelsi kirkastuen
Antautuen
Hekumansa valtaan
Se kipu
Kuului leikkiin
Alistettuna
Herransa tahtoo
Kaulallaan kettingi
Syvästi rakastaen
Vain vaimea
Voihkaisu
Sai päästä pakoon
Masterinsa hallitessa
Omaisuuttaan
Narttuaan
Helmeilevän laguunin
Hänen luomiensa
Alla
Läikehti

Antaumuksen meri
Se suola
Maustoi elämän

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot