Nimetön

Runoilija ollimolli

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.2.2011
Viimeksi paikalla: 14.5.2016 9:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se ilta oli kaunis
Syksy rapisi lehtinä maassa
Aurinko enään kirjoi taivaanrantaa

Ilmassa tuoksui jäähyväiset kesän
Silti tunsin lämpöä
Olihan sormesi lomassa sormieni

Muistit kuinka poimin sinulle
Lumpeenkukan
Edessä avautuvalta rannalta

Joka kuiski hiljaa
Kuun sillan kultaa
Kaislojen katsellessa meitä

Se kivi oli kylmä
Joka kesällä säteili auringossa

Mutta sinä sylissäni
Lämmitit minut
Sydän juuriani myöten

Se kyynel oli iloa
Sinä hymyillen tiesit
Olihan poskesi poskellani

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana ja kaunis pidin paljon.
 

Käyttäjän kaikki runot