Nimetön

Runoilija ollimolli

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.2.2011
Viimeksi paikalla: 14.5.2016 9:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

AIKA OLI KOITTANUT

MAAILMA PALOI
PIMEYTEEN

KÖLIN ALLA
TUHKAANTUNEIDEN SIELUJEN TUSKAA

KANNELLA RAIVOSI
HELVETIN TULI MYRSKY

RUUMASSA
RUUMIIDEN HEHKUVAA TUHKAA

MUSTAT ENKELIT
NOSTIVAT SIIPENSÄ

NAARASIVAT
SIELUJEN MERTA

SYVYYKSISTÄ
SAATANALLE
SANAN SAATTAJIA

AIKA
ON TÄYTTYNYT

KUOLLEET PALAA

PIMEYTEEN

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot