RAKKAALLE YSTÄVÄLLE.

Runoilija mörrikki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Carpe Diem.
 

En olisi kirjoittanut tätä
jos en olisi tiennyt
mitä tiedän nyt.
Nyt ystävän on saanut
sydän yksinäinen,väsynyt.
Sinun äänesi rauhallinen
sieluni tahtoo valloittaa.
Sinun katseesi luottavainen
minut arjesta pois karkoittaa.
Sinun hymysi huulillasi
kuin rakkautta janoaa.
Sulle tahtoisin sanoa jotain,
vaan en sanoja suustani saa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän tästä runostasi :-)

Toisinaan ystävä ymmärtää sanoittakin :-) Mukava runo.

Hymyssä on hyve mukana

Kaunis.

Ihana runo ystävälle

Runosi on kaunis, lämpöä hehkuva!

ihanaa tunnetta

Tämä on varsin puhutteleva - hieno teos.

kiitollisuutta ja lämpöä, pidin.

Lämmin, mukava runo

Kauniisti runoiltu rakkaalle ystävälle.

Tosi hyvä runo, pidän paljon! :) ja kiitos kommentistasi!

Kosketti. Toiveikas mutta pelokas. Pidin kovasti.

 

Käyttäjän kaikki runot