Elämän Tilitys (Ja ne kolme Kiveä )

Runoilija mörrikki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Carpe Diem.
 

Katselen elämääni taaksepäin ihmetellen
mihin vuodet ovat kadonneet elämästäni,
ja mitä niistä on jäänyt käteen ?
Totean että omaisuudet on muutettu käteiseksi,
ja käteinen on tuhlattu elämiseen
Vain muistoja joitakin on jäljelle jäänyt.
Muistan kun minulla nuorena oli hammaskivi
nyt se on poissa.
Keski-iässä minulla oli sappikivi
nyt sekin on poissa.
Seuraavaksi minua odottaa hautakivi,
sitten minäkin olen poissa.
Nyt on yksi toive vielä elämälle
että saisin elää terveenä nämä viimeiset vuodet,
sillä seniiliksi minä en haluaisi tulla
vaikka tyttäreni,joka hoitaa sellaisia sanookin
että seniilit ovat ihan hauskoja veikkoja,
ja heitä on ihan kiva hoitaa,ja kuunnella.
Nyt minä olen myös alkanut ymmärtää
mikä on tärkeää elämässä,
ja osaan antaa arvoa jokaiselle auringon nousulle
ja laskulle,ja niitten välissä olevalle elämällemme.
Nyt katson peiliin ja haluan nähdä
miltä näyttää mies joka on polttanut
noin miljoona savuketta elämässään,
juonut noin 2600 pulloa Rommia,
ollut 33 vuotta naimisissa,
eikä vieläkään tunne rapistuneeksi itseään.
Vain lapset vanhenevat,minä en.
Olen jo siinä iässä etten enää vanhene
sitkistyn vain,
odotellassani sitä viimeistä kiveä.

Selite: 
Huumorilla Höystettyä Totuutta.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot