Kesäruno

Runoilija mörrikki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Carpe Diem.
 

Yksin tässä istuskelen
elämää miettien,
jospa saisin aikaiseksi
runon kesäisen.

On ympärilläin luonto kaunis
ja siitä nauttien
iloisena sydämeni sykkiii pomppien,
on lintuparvet suurentuneet sitten keväästä
kun tuhansittain poikaset ovat jättäneet pesänsä,
puiden oksat pullollansa nälkäisiä nokkia
joita emolinnut ahkerasti koettavat ruokkia.

On myös loma-aika ihmisillä
lepoa kiireistä,
on aika ottaa rennosti
tavata ystävä.
On aika sato korjata nyt talven tarpeiksi
niin hedelmät kuin marjatkin säilöä hilloksi.

On aika et"saa olla vaan ilman työn paineita
ja rantasaunan laiturilta katsella laineita,
nyt on aika olla vaan,nyt on aika unohtaa,
ja ne huolet huomisesta saa tulla aikanaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot