Sielujen Ostaja.

Runoilija mörrikki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Carpe Diem.
 

Tuli sielujen ostaja ovelle,
kertoi elämän loppuvan.
Syyti ylitsein pelkoa kuoleman,
kertoi vallasta saatanan.

Minä vastasin,jo sieluni myyty on,
pääsylippu on taivaaseen,
jo lapsena vastasin kutsuhun
päästä elämään ikuiseen.

Mutta onko uskosi oikea
kysyi ostaja ovella ?
Me tarjoamme sinulle jehovaa,
hän on oikea pelastaja.

Minä kysyin minulle todistakaa
että olette oikeassa,
ja miksi jehovan todistajat
ei saa viettää edes joulua.

En vastausta saanut ollenkaan
vain katseen hämmentyneen,
tuli hiljaisuus talon eteiseen,
niin suljin oveni hiljalleen.

Selite: 
Tällaista tuli mieleen kun Jehovan todistajat eilen halusivat jutella kanssani. Ps:Jehovan todistajat eivät saa luovuttaa eivätkä vastaan ottaa vertä,eivät myöskään vietä joulua,eivätkä saa puolustaa maata ase kädessä,Telkkaa ei saa katsella, ynm,,ynm,,Tällaista lahkoa minä en ymmärrä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot