ikävä iski suoraan sydämeen

Runoilija likeathey

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

KYSYKÄÄ lupaa runon/runojen käyttöön! -kiitos-
 

En ole nähnyt sinua viikkoihin
ennen näin sinut lähes päivittäin
näin jopa unia sinusta, minusta, meistä
kaipaan ujoa silmäpeliämme,
hymyäsi, kroppaasi, silmiäsi,
varastit sydämeni, sinua pitää syyttää,
nyt on aika rientänyt ja muistan
kasvosi piirteet edelleen mielessäni,
onneksi kohta vaihtuu jakso
ja olet taas koulussa,
olemme silti eri paikoissa
sinä pänttäämässä
ja minä töissä,
sinä tuskin minua muistat,
minä sinua en koskaan unohda.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot