tunteet heittää laidast laitaan

Runoilija likeathey

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

KYSYKÄÄ lupaa runon/runojen käyttöön! -kiitos-
 

Voi hitsi,
kohta ei auta
enää pelkkä niksi,

ei tunteita noin vaan
voi pakastaa,
mitä vitun väliä jos
se toista vielä rakastaa,

tiiän et se sitä satuttaa,
mut mua alkaa pikkuhiljaa
vähän vatuttaa,

en jaksais tätä samaa asiaa
toista viikkoo vatvoa,
en voi kohta muuta tehdä
ku yöt valvoa,

sen pitäs vaan elämäänsä jatkaa,
eikä vaan tunteitaan lisää vatkaa.

Selite: 
<s>ei mikää mestariteos</s>
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot