Hei älä mee tai viet multa kaiken.

Runoilija likeathey

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

KYSYKÄÄ lupaa runon/runojen käyttöön! -kiitos-
 

Ei oo millään väliä,
ei aina jaksa hymyillä
eikä välittää elämästä,

hei ethän sä oo menos
sä tapat mut sisältä,
sydämen riekaleiksi revit
syvältä sisimmästä,

hei kulta tuu tänne,
ja hymyile
ai vitsi mä diggaan
K kun sä hymyilet,
taivas tippuu niskaa
kun sä hymyilet,
toivon et olisit mun,
saisin nähdä joka päivä
kun sä hymyilet,
ei mikää estäis enää
mua hymyilemäst.

Selite: 
K:n jos vain saisin. :3
Kategoria: 
 

Kommentit

vahvoja tunteita hienossa runossasi!

 

Käyttäjän kaikki runot