It's not easy to be me

Runoilija likeathey

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

KYSYKÄÄ lupaa runon/runojen käyttöön! -kiitos-
 

Onko tää totta,
voitko sä olla se josta
oon nähny unta,

en tiedä mitä tehdä,
enkä tiedä mitä
ajatella,

haluun olla kanssas,
kuulla äänes,
katsoo sun silmiin ja
sanoo,

mä tykkään susta.

Selite: 
<s>sekavat tunteet..</s>
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot