Ehkä...

Runoilija likeathey

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

KYSYKÄÄ lupaa runon/runojen käyttöön! -kiitos-
 

...jonain päivänä
saan tuntea kosketuksesi ihollani

ehkä jonain päivänä
saan katsoa silmiisi
ilman että pitäisit minua friikkinä

ehkä ajattelen sinua lähes joka minuutti
ehkä en vain voi olla onnellinen ilman sinua
ehkä olen vain hullu kun luulen että katsoit minua
olen varma ettei se katse tarkoittanut mitään mutta silti
silmäsi viilsi muiston sydämeeni, ihastuin...

Selite: 
...vain enemmän.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot