vain yksi.

Runoilija sinisilmä71

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä päivä kerrallaan
 

" yksi sana vain
ja linnunradan pienet
tuikkivat tähdet jumaloivat nimeäsi.
yksi katse tai kosketus vain
niin auringon kultaiset säteet
kirjoittavat nimeäsi
sateenkaarien väriloistoon
ikuisiksi ajoiksi kasvosi sydämmessäin"

Selite: 
ikävää.
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän tästä .. Hyvä

Voi miten surullinen ja kaunis samassa paketissa. Pidin tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot