nuoruus

Runoilija sinisilmä71

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä päivä kerrallaan
 

"vain rakkaus elämään
pitää minut järjissäni.
tieto siitä että joskus löydän sieluni,
josta kirjoitan sinulle.
syvä tuskani,menetykseni
ja rakkauteni,jotka
myllertävät sydäntäni saavat
minut ajattelemaan nuoruuttani,
helppoa elämää ja sitä
onnellisuuden tunnetta.
nyt masentuneena,pettymyksien kokeneena
ymmärrän kuinka väärässä olin,
ettei elämä niin helppoa olekaan
vaan syvää tuskan tunnetta"
"forever yours my beautiful afrodite"

Selite: 
eron tuskaa:)mut elämä odottaa sitä oikeaa!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot