surullinen

Runoilija sinisilmä71

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä päivä kerrallaan
 

" yö jota rakastin,
särkyi pieninä tähdenlentoina
avaruuden loputtomaan äärettömyyteen.
päivä jolloin tajusin rakastavani sinua,
oli kuin enkeli olisi
koskettanut sisintäni ja
päästänyt minut valoon,
jossa kasvosi niin puhtaan loistavat
tuovat ilon elämääni"

Selite: 
jotain sydäntä särkevää rakkautta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot