yön taivas

Runoilija sinisilmä71

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä päivä kerrallaan
 

aivan hiljaa hän luo katseensa yön taivaalle jossa kuu loistettaan suo.tuo mies rakastansa etsii tanssivien tähtien taivaankaaren tuolta puolen löytämättä hänen kasvojaan.
toisaalla tyttö tuo käy nukkumaan haavekuva rakkaastaan,joka kaipauksella häntä odottaa.
nuo kaksi rakastavaista elävät tietämättöminä toistensa tunteista joka tämän kirjoittajan sydämmen saa sulamaan rakkaudesta oman rakastettunsa peilikuvasta yöllisen kuun kasvoilla ja itkemään suuria ikävän kyyneleitä ajatellessaan häntä.

Selite: 
omistettu omalle rakkaalleni.
Kategoria: 
 

Kommentit

Romanttista kaipausta.

 

Käyttäjän kaikki runot