vapaus

Runoilija sinisilmä71

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä päivä kerrallaan
 

meren yllä on ääni joka kertoo kadotetusta rakkaudesta ja kaipuusta vapauteen.
yön kirkkaattähdet loistavat kuin hänen silmänsä,
jotka ovat avautuneet uuteen elämään
täynnä kadotettua rakkautta jonka hän tuntee ja on
omistanuttäyteläiseen ja rakastettuun elämään adoniksensa kanssa.

Selite: 
mitäpä tuosta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot