Niin pitkä matka

Runoilija 003fc60b0a0e3fda34d79139ed9fb91d

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2008
Viimeksi paikalla: 4.6.2018 18:39

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.4.2024

Koti konnun tienoilta tervehtien, käyn runoja mä tekstaamaan.
pienet kirjoitus virheet kai anteeksi saan, yritän korjata ne.
 

Kuinka minä sinne matkustan
kun sinne on niin pitkä matka.
Ei sinne voi mennä autolla,
eikä junakaan sinne kulje.

No millä minä sinne matkustan,
kun ei autoakaan ole mulla.
Jalkaisin jos minä sinne lähtisin,
niin siinä menis minulta ikuisuus.

Niin kuinka minä sinne matkustan,
kun sinne on niin pitkä matka.
Jos oisi siivet niin lentäisin,
kuin valkeat joutsenet sini taivaalla.

Kyllä sitä vielä matkustaisi,
vaikka minne tässä maailmassa.
Ikä on sellainen rasite mulla,
että taitaisi matka loppua kesken.

cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä ikä mokoma monia toimia rajoittaa.
mutta vaikkei reissuun lähtisi niin mielenmatkoja on mukava tehdä, ihan vaan nojatuolissa
mukava runo
Näin on - Ne joskus syntyy jostakin julkaisusta jonka kaveri sanoo tai muutoin
sattuu kuulemaan sellaisen  joltakin toiselta  kuten tämä runo
Mietin, että minne on noin pitkä matka. Tietenkin Taivaaseen.
Se vaan tuli.  Luettuani serkun julkaisua matkasta
Niinhän se on, että ikä ja sen tuomat rajoitteet
vaikeuttavat matkustamista.
Mutta runosi on varsin Hyvä, Kiitos siitä.

Ja tosiaan, on olemassa Hyviä matkakirjoja,
ja romaaneissakin on mahdollisuus siirtyä muualle.
Nojatuolissa istuen, ja niin, sitten on telkkari tietysti.
Minä toisn en sitä laatikkoa katso,
mutta onhan se suosittu väline kokemuksiin.
Näin on katselen telkkarista sellaiset kuvai
jotka kiinnostavat, myös urhelu kuvat .
Kilpailuja näin hiihto kautella Muutoin tämä tietokone vie 
paljon aikaa

Kiitos palautteestasi
 

Käyttäjän kaikki runot