ILMAN SANOJA

Runoilija 003fc60b0a0e3fda34d79139ed9fb91d

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2008
Viimeksi paikalla: 4.6.2018 18:39

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
24.4.2024

Koti konnun tienoilta tervehtien, käyn runoja mä tekstaamaan.
pienet kirjoitus virheet kai anteeksi saan, yritän korjata ne.
 

Kuinka kertois ajatuksen
ilman sanain helinää.
Kuinka runot lausuttais
ilman ääntä ja tunnelmaa.

Kuinka rakkaus kerrottais
ilman sanoja ja suutelmaa.
Jäisi laulu laulamatta
 ilman  sanoja ja säveltä.

Kuinka sitä voisi itkeä
kun ei saisi ääntä tulla.
ja kuinka sitten nauraakaan
äänettömällä suulla.

Ei ajatustaan ilmaista
ilman sanain kerrontaa.
Pitäis sanat sormin sanoa
tai huulin niitä muotoilla.

Enkä voisi hihkaista
vaikka auto tulis päälle
Pitäis vuotattaa kyyneleet
poskille niin iloisille.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanat ja mielialan ilmaisut ovat erittäin tärkeitä.
Kiitti kommentistasi
Sanat mieltä vapauttavat.
Sellaista sanailua  Kiitti 
lämmin on kuvauksesi
huokauksenomainen toivomus
että kaiken kauniin osaisi ja voisi
sanoina toisilleen sanoa
tuneteitaan elämästä ja sydämestä avata
- levollisen tunteen runosi antaa
 
 

Käyttäjän kaikki runot