KESÄN MENTYÄ

Runoilija 003fc60b0a0e3fda34d79139ed9fb91d

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2008
Viimeksi paikalla: 4.6.2018 18:39

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.3.2024

Koti konnun tienoilta tervehtien, käyn runoja mä tekstaamaan.
pienet kirjoitus virheet kai anteeksi saan, yritän korjata ne.
 
Vierineet on viikot
kesän jälkeen
saapunut on syksy
talvea tahtoen.

Lämminkin syksy
talveksi pyrkii
pakkasen tuoja
kuuraapi maan.

Pakkasen herra
talven tehtä saapi
lumeta maiseman
jäätyttää järven.

Kunnes se viimein
kohtaapi kevään
lämmön voimalla
voittaapi talven.
Selite: 
Kevään taistelu on paraillaan menossa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kevät saapui näille leveysasteille tänään. 
Vielä se vähän kituuttaa noiten vähäisten lumien kanssa
Nyt on tullut jo kesä, varovasti hehkutettuna ;)
Talvea odottelemme, mutta täällä ei ole vielä pakkasia ollut. Osa pihan kukkasista edelleen kukoistaa. Oikein hyvää syntymäpäivää sinulle.
Kiitos sydämeni pohjasta
vanhuus ei ole lahja
vaan se on kerttyvää 
elämän kokemusta
näin runon muotossa
 

Käyttäjän kaikki runot