YKSI VUOTEN AIKA

Runoilija 003fc60b0a0e3fda34d79139ed9fb91d

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2008
Viimeksi paikalla: 4.6.2018 18:39

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
20.4.2024

Koti konnun tienoilta tervehtien, käyn runoja mä tekstaamaan.
pienet kirjoitus virheet kai anteeksi saan, yritän korjata ne.
 

Yksi vuoten aika syksy on
merkkinä talven tulon,
Luonnon vaipumisen uneen,
kasvukauten päätökseen.

Lumen tuloon vartoo maa
kaikki sitä ennustaa.
Syksyn myrsky muistuttaa,
lumi vaippaan reittyy maa

cc
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä kuvaus
syksyn vaihduttua talveen
Kiitti palautteesta

Se on tällaista näillä
korkeus käyrillä.
Nyt on jo talvi saapunut lähes koko Suomeen. Upeaa Adventtia kaikille.
Kiitti palautteesta.

Tuli mieleen runon pätkä koulu ajalta
en muista kenen tekemä se oli se meni jotenkin näin

Talvi tuli loppui leipä,petäjäistä syötihin
Äitiin tarttui tauti vei hänet kohta hautajan.
Surullinen pieni runo. Kahteen riviin mahtuu paljon asiaa.
Niin se aika kulkee eteenpäin.
Syksystä talveksi on siirtynyt.
Kiitti palautteesta

Se on näillä korkeuksilla tapahtuvaa 
kierto kulkua
 

Käyttäjän kaikki runot