MISTÄ

Runoilija 003fc60b0a0e3fda34d79139ed9fb91d

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2008
Viimeksi paikalla: 4.6.2018 18:39

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Koti konnun tienoilta tervehtien, käyn runoja mä tekstaamaan.
pienet kirjoitus virheet kai anteeksi saan, yritän korjata ne.
 
 


Niinpä niin
mistä tekisin sen
kertoisinkö itsestäni
köyhästä maalais pojasta.

Joulusta joka talveksi muuttui
lunta tulla tuprutteli
ja veden sekaisena
joka jäätyi kovaksi kohvaksi

Näin vanhana ukkina
ei osaa lahjoja edes odotta
ukin pojat osasi minut yllätää
ja pitkän pullon, toivat lääkettä.

Siinä piti nöyränä olla
ja monet kiitokset antaa
ajatuksissani olen miettinyt
mikähän se sopisi vasta lajaksi

Ei ne leluja enää tarvitse

niinpä niin nyt sen tietän
käytään yhtessä josskin liikkeessä
löytyiskö sieltä jotakin sopivaa.

 

cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Se on suuri lahja, että olemme vielä olemassa.
Löytyiköhän jotakin sopivaa, yhdessäolo on kuitenkin tärkeintä <3
Kyllä niin se muuten onkin  pojai on usein 
täällä luamme Tiet linkoovat ja sen sellaista
 

Käyttäjän kaikki runot