RUNO

Runoilija 003fc60b0a0e3fda34d79139ed9fb91d

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2008
Viimeksi paikalla: 4.6.2018 18:39

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.4.2024

Koti konnun tienoilta tervehtien, käyn runoja mä tekstaamaan.
pienet kirjoitus virheet kai anteeksi saan, yritän korjata ne.
 

kun kuljimme  yhdessä
nyt viimeisen kerran,
kuurassa kimmelsi maa
syyspakkasen jälkeen.

Niin hiljaa varoen otin
käteeni sinun käten.
kuitenkin sinä pakenit 
ja lähtit pois.

En kuullut askeleitas
niin varoen pakenit,
vain vartalosi haamun,
enää nähtä mä voin.

Seisoin hiljaa yksinäni,
mikä olikaan tunne tuo
oliko haamu menneisyyten,
vai ajatus tämän pimeän yön.

cc
Vapaa tägi: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tällaisia asioita tulee välillä mieleen. Joulu lähestyy, riemuitaan! 
Kiitos  Joulu saapuu väistämättä
herkän tunteen sai runoosi sun
Kiitti palautteesta
 

Käyttäjän kaikki runot