Sanoja

Runoilija Vomit

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

But if you're the one I pick to be the captain of my ship, Let you in my ocean baby, would you drive?
 

Sanat viiltävät pahemmin kuin teräs
Niiden rinnalla eivät tekosi tunnu enää miltään
Sanat satuttavat enemmän kuin iskut
Sanatkin voivat tappaa

En saa sanojasi unohtaa
Vaikka tahtoisinkin
Ne seuraavat, vainoavat
Ja kerta toisensa jälkeen satuttavat

En muuta pyytänyt, vain rakkautta
En muuta tarvinnut, vain rakkautta
Mutta sain vain sanoja
Niin teräviä sanoja

Joka ilta, valojen sammuttua
Mietin, mitä olen sinulle tehnyt
Saadakseni vain sanoja
Niin tappavia sanoja

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

epätoivoa eli hyvä

tää meni suoraan sieluun...

 

Käyttäjän kaikki runot