Runoilija Vomit

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

But if you're the one I pick to be the captain of my ship, Let you in my ocean baby, would you drive?
 

Kävelen keskellä synkkää metsää
Tämä tie on pitkä ja kivinen
Ei ole valoa tunnelin päässä
Vain pimeyttä, särkyneitä haaveita

Itse olen tämän tien valinnut
Ja yksin aion sen loppuun asti kulkea
Tiedän, se tuhoaa minut lopulta
Mutta rakastan sitä niin paljon

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot