Likainen Salaisuus

Runoilija Vomit

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

But if you're the one I pick to be the captain of my ship, Let you in my ocean baby, would you drive?
 

Muistatko vielä sen illan
Kun olimme kaksin
Vain sinä ja minä
Ei ketään muuta

Muistatko vielä kuinka hymyilit minulle
Lupasit, ettet satuta
Mutta se sattui niin
Ja sattuu vieläkin

Kosketit minua kaikkialta
Nöyryytit, häpäisit
Luulit, etten ymmärtäisi, mitä teet minulle
Ja olit niin väärässä

Muistan vieläkin sen kaiken
Vaikka käskit unohtaa
En kuitenkaan muistojani muille jaa
Se on meidän likainen salaisuutemme

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno tunnelma pidin paljon

Pidän tästä:)

 

Käyttäjän kaikki runot