Pohjalla

Runoilija Vomit

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

But if you're the one I pick to be the captain of my ship, Let you in my ocean baby, would you drive?
 

Ei tulevaisuutta
Ei valoa tunnelin päässä
Monta vuotta olen pimeydessä kulkenut
Yrittäen päästä pois täältä

Olen seisonut kuilun reunalla
Katsoen syvälle tyhjyyteen
Miettien, millaista pohjalla olisi
Lopulta horjahdin ja putosin

Olen yrittänyt paeta täältä
Olen kokeillut jokaista keinoa
Mikään ei tuottanut tulosta
Olenko tuomittu ikuiseen pimeyteen?

Olen unohtanut kaiken sen, mikä ennen oli minulle tärkeää
Minulla ei ole enää tulevaisuutta
Ei unelmia
Vain pimeää

Mutta mitä jos rakastunkin pimeyteen
Löydän pohjalta jotain tärkeää, josta voin pitää kiinni
Enkä ikinä päästäisi sitä menemään
Ja tähän paikoilleni jään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanaa toivoa, tunteikas.

hienosti on toivoa runossasi, pidin paljon

Upean synkkä. Suosikkeihin ->

ihanaa toivoa, tunteikas.

hienosti on toivoa runossasi, pidin paljon

Upean synkkä. Suosikkeihin ->

 

Käyttäjän kaikki runot