Riippuvainen sinusta?

Runoilija varjotuuli

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Toisinaan ajattelen olevani riippuvainen sinusta
Siitä mitä sanot, mitä teet, mitä ajattelet
Siitä missä olet, vai oletko missään

Jospa olenkin riippuvainen sinusta, kuten kahvista ja tupakasta
Kuinka selviän jokaisesta vuorokaudesta
Mitä minä silloin olen?

Odotan vain aamua
Voin kaataa kupin kahvia ja polttaa tupakan
Ehkä sinäkin olet silloin luonani
Ainakin lupaan hymyillä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot