Kaipaan sinua

Runoilija varjotuuli

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ihmiset puhuvat sinusta minulle jatkuvasti
Päivä päivältä unohtaminen on vaikeampaa
Niin moni arkinenkin asia muistuttaa sinusta
Ymmärrän lopulta etten edes halua sinua pois mielestäni

Unissani sinulla on samat vaatteet kuin ensimmäistä kertaa tavatessamme
Rakastan sitä paitaa joka on hieman rypyssä
Niitä aurinkolaseja jotka silmilläsi näytät onnelliselta kun hymyilet
Sitä typerää hattua joka on väärinpäin päässäsi

En edes ymmärrä maailman menosta mitään
Kuukaudet vierivät, mutta minä en pääse ajassa eteenpäin
Olen vieläkin siinä kohdassa kun sain viettää jokaisesta vuorokaudesta ainakin palan kanssasi
Ehkä uskallan viimeinkin jopa sanoa sen ääneen, tai edes kirjoittaa: siinä kohdassa kun rakastuin sinuun

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot