Marinalista

Runoilija varjotuuli

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vihaan sitä tunnetta kun tajuan eläväni kädestä suuhun
Ärsyynnyn typeristä ihmisistä
Siitä että ulko-oven toisella puolella on niin kylmä
Etten jaksa pestä pyykkiä
Että sosiaalisuuteni on kadonnut
Että yleensä olen pelkkä nolla
Että eteeni ei voi ilmestyä lautasellista pastaa ilman kaupassakäyntiä, köyhtymistä ja lumihankien läpi rämpimistä
Että ovikello soi vain jos minusta halutaan hyötyä
Että aina ei voi olla kesä
Että tupakka tappaa
Että ahdistun helposti
Että sinä olet kaukana ja minä lähellä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot