Meillä ei ole merkitystä

Runoilija varjotuuli

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Meidän pitäisi välittää toisistamme
Sanoa joskus edes yksi kaunis sana
Lähelläsi en pysty hengittämään
Tunnen olevani merkityksetön ja vastenmielinen
En voi luottaa sinuun, en saa sinulta tukea tai turvaa
Tämä polttaa minut loppuun
Millainen ihminen hylkää sen jonka kuuluisi olla hänelle tärkeintä maailmassa?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot