Sinä ja minä

Runoilija varjotuuli

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sano mitä sanot
Minä aion palata takaisin
Istu viereeni ja jää siihen
Annetaan sinulle ja minulle toinen mahdollisuus
Mahdollisuus olla me
Tai kävele vain ohitseni
Annetaan sateen jatkua

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot