Nimetön

Runoilija LuomuNainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2010
Viimeksi paikalla: 17.4.2016 9:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän ei tarvitse olla täydellistä ollaksen ihanaa.
 

Rannalla kahden
vain sinä ja minä
misä stamanvalot
loivat iltaan
omaa kaunista hehkuaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot