Värinät

Runoilija LuomuNainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2010
Viimeksi paikalla: 17.4.2016 9:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän ei tarvitse olla täydellistä ollaksen ihanaa.
 

Kädet kietoutuvat ympärilleni
värisen sylissäsi kuin lehti
joka puusta irtoaa

Sydämmeni onnesta laulaa
hymyilet minulle

Huulet yhtyvät huuliini
suudelmaan huumaavaan

Olen niin onnellinen..

Selite: 
niin ihanaa
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot