Ihanaa..

Runoilija LuomuNainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2010
Viimeksi paikalla: 17.4.2016 9:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän ei tarvitse olla täydellistä ollaksen ihanaa.
 

Sinun hymysi
hyväilee minua

katseesi
polttaa ihollani

suudellesamme
lennän ulkoavaruuteen

kun rakastelemme
tunnen olevani tehosekoittimessa

uskomatonta miten osaat
käsitellä minua ja
minä sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toimintarakkautta hehkeimmillään.

Aistikas runo joka kokee huippunsa miun mielessä tuos tehosekoittimessa

Nämä ilmaisut ja vertaukset saivat hymtilemään. : )

wau..kuumaa huumaa!

Olet löytänyt ihan omat ilmaisut. Se on runossasi erityisen hienoa.

 

Käyttäjän kaikki runot