Niin ihanaa

Runoilija LuomuNainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2010
Viimeksi paikalla: 17.4.2016 9:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän ei tarvitse olla täydellistä ollaksen ihanaa.
 

Minulla on ikävä sinua
vaikka olet luonani
erotessamme
odotan sinua jo takaisin

Yhteisiä hetkiä
minun on lämmin ja hyvä olla
kanssasi

Minussa sykkii elävä nainen.

Selite: 
totta ei tarua :))
Kategoria: 
 

Kommentit

upea tunne varmasti..;)

 

Käyttäjän kaikki runot