Kemia..

Runoilija LuomuNainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2010
Viimeksi paikalla: 17.4.2016 9:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän ei tarvitse olla täydellistä ollaksen ihanaa.
 

Pidätin hengitystä
unohdin hengittää

sydän jyskytti kiivasti
hapenpuutteesta

painauduin syliisi
olet kuin mangneetti puoleesi vedät

suonissani veri kohisee kuin koski

iho tuntui iholla
se sai jalat tärisemään
pulssin laukkaamaan

hyväilit viivytellen kiusoitellen
kosketit lopulta huuliani
sudellen
minä saatoin vain nälkäisesti vaikertaa

maa tuntui pyörivän
tarrauduin kuin hukkuva sinuun

hyväilyt muuttuivat vaativimmiksi
aika ja paikka katosivat

kumpikaan ei huomista ajatellut

tämä on tässä ja nyt
ilta sekä yö
vain meidän

Selite: 
niin kuohuvaa :)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot