onko vai ei

Runoilija Tintti k

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen iloinen, avoin ja ennen kaikkea rehellinen. Pidän eläimistäja luonnosta, kuvaan myös luonnonihmeitä. ja raapustelen runoja ja ristisanatehtäviä.
 

Tiedätkö sen tunteen,
kun epätoivo kalvaa sisintäsi ja sydäntäsi.
Kun sielua vaivaa hämäryys ja valottomuus.
Tiedätkö sen tunteen,
kun joku ei ole ihan kohdallaan.
Joku asia tai teko mikä pitäisi tehdä ,
mutta et oikein voi tai et pysty.
Tai muuten vain joku painaa sydäntäsi,
etkä saa sitä milloinkaan ulos.
Etkä voi auttaa , kun et tiedä vastausta.
Ja jos ei taidot riitä , vaikka kuinka olisit lukenut asiasta,
niin suosittelen että hae asiantuntevaa apua.
Saat rauhan , ja asia tuli hoidettua.

Selite: 
minä sain jo avun asialle joka on painannut mieltäni pitkään.
Kategoria: 
 

Kommentit

avoimuus ennenkaikkea
rohkaiset sanoillasi

Apua on hyvä osata tarvittaessa hakea... hyvä runo

tuttua mielen loskaa - ainakin mulla.
nämä mielen jähmettymiset on tuttuja, onneksi saa apua.

Tunne on tuttu
eikä siitä selvi
ilman ammattiapua.

Elämänmakuinen runo.

Hyvä runo,
joka kannustaa lukijoita.

ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.

kyllä apua kande hakee ja ottaa

Tuttu tunne.
Hieno, elämänmakuinen runo. Hyvä!

tiedän sen tunteen

pidin

Se on pahinta kun ei tiedä mikä on ongelmana/vialla/painaa mieltä tai sydäntä. Niin todellinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot