*''*''*''*''*''*''*''*''*''*

Runoilija Tintti k

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen iloinen, avoin ja ennen kaikkea rehellinen. Pidän eläimistäja luonnosta, kuvaan myös luonnonihmeitä. ja raapustelen runoja ja ristisanatehtäviä.
 

Missä sinä olit, silloin kun tarvitsin sinua.
Tai kun olisin kysynyt neuvoa,
missä sinä olit silloin, kun olisin tarvinnut tukea tai opastusta johonkin pulmaan.
Entä kuulitko minun hätäni, vai näitkö ahdistukseni läpi.
Vai jätitkö minut yksin pelkojeni ja ahdistukseni keskelle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Samaistuttava, kipeällä tavalla, ja kuitenkin pidän runostasi. Se sai muistamaan. Kiitos siitä.

kohtalokas pidän

Tätä jäi pohtimaan, väkevä ja herkkä.

Hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot